Coppens haltápok

A Coppens, Európa vezető haltáp gyártó cége, melynek a küldetése magas minőségű haltápok fejlesztése, gyártása és eladása. A Coppens a haltápok sokaságát fejlesztette ki eddig is, a megrendelők legnagyobb megelégedésére. Folyamatosan új, top minőségű tápok fejlesztésén dolgoznak, és a világ több mint 60 országába szállítanak.

A Coppens mint folyamatosan újító haltáp gyártó, egy meglepő és ugyanakkor mégsem meglepő újdonsággal állt elő: elkezdte a rovar alapú tápok gyártását. Az elv az volt, hogy a halak egyébként is sokszor esznek a tavakban és a természetes vizekben rovarokat. A halak ezeket nagyon ízletesnek tartják és jól emészthetőek, harmadsorban pedig jobban fenntartható a gyártásuk mint állati ( hal ) és növényi fehérjéket építeni a tápba. Végül pedig, a rovar hús tartalmaz minden olyan fontos tápanyagot, ami a halaknak elengedhetetlen a fejlődésükhöz. Első ilyen termékük neve MIDORI, amely a jövőben elérhető lesz a kereskedőknél.

A következőben áttekintést adunk az általunk forgalmazott termékek összetételéről és az alkalmazás lehetőségeiről.

 

COPPENS haltápok a Fekete Koinál

 

COPPENS POND PELLET általános tavi haltáp – 3, 6 mm

Kiegyensúlyozott, tápanyagokban gazdag, az egész etetési időszakban adható vízfelszínen úszó haltáp. Az összetevőknek köszönhetően kevésbé szennyezi a vizet. Jó minőségű, egészséges táplálék a halaink számára. Maximum napi 2-3 alkalommal etessük. 10 C fok fölött már etethetünk ezzel a táppal.

 

COPPENS HEALTH tavi haltáp – 3 mm

Ez a táp támogatja a halaink kiváló egészségét. Probiotikus rostokat, inulint és fokhagymát is tartalmaz, amely természetes anti-mikrobiális hatása ( baktérium-ölő hatás ) miatt is hozzájárul a koik jó egészségi állapotához. Tartalmaz még Omega3 zsírsavakban gazdag algákat is, amely szintén jótékony hatással vannak a hal egészségére. Vízfelszínen úszó haltáp. 10 C fok fölött már etethetünk ezzel a táppal.   

 

COPPENS GROWER magas fehérje tartalmú haltáp – 3, 6, 8 mm

Magas fehérje tartalmú, esszenciális aminosavakban gazdag, ízletes összetevőket tartalmazó, vízfelszínen úszó haltáp. A megfelelő fehérje és energia szint arány nem csak jó növekedést és izom fejlődést biztosít, hanem megfelelő energia szintet is biztosít a halaknak. Tartalmaz még Omega3 zsírsavakban gazdag algákat is . Jótékony hatással van a halak bélrendszerére. 10 C fok fölött már etethetünk ezzel a táppal.

 

COPPENS  STAPLE tökéletes koi táp, – 3, 6 mm

Kifejezetten professzionális összetétele hozzájárul a koik tökéletes színezetének és alakjának a kialakulásához. Vízfelszínen úszó táp. Omega 3-ban gazdag algák és természetes spirulina hozzáadásával megfelelő növekedést és energiaszintet biztosít a koik számára. Színfokozó adalékokat és természetes agyagot is tartalmaz, ami jótékony hatással van a halak bélrendszerére. 10 C fok fölött már etethetünk ezzel a táppal.

 

COPPENS WHEAT GERM búzacsírás haltáp – 3, 6 mm

E-vitaminban, esszenciális zsírsavakban és ásványi anyagokban gazdag táp, ezért nagyon jól emészthető.
Folyamatos alacsony vízhőmérséklet mellett is kiválóan alkalmazható.
Összetevőinek köszönhetően jó vitalizáló hatással van a halakra.
10 C vízhőmérséklet felett etethetünk már ezzel a táppal.

Ideális hűvös vízben a magas búzacsíra szint miatt.

Természetes rostot, inulint (természetes poliszacharid) és szerves savakat tartalmaz.

Könnyen emészthető és vitalizáló hatású táp.

 

COPPENS KOI MIX OSW – 3 mm

A Koi Mix 3 prémium táp keveréke. Az ORANGE, a SPIRULINA és a WHEATGERM minden jó eleme van egyesítve ebben a tápban. Paprikát és inulin-t ( természetes cukor, ami segíti az emésztést ) is tartalmaz. Színfokozókat és természetes agyagot is tartalmaz, ami a halak emésztését segítik. 10 C fok fülött már etethető ez a táp.

 

COPPENS ASTAX PELLET kifejlett tavi haltáp – 6 mm

Kiváló összetevőinek köszönhetően segíti a halak megfelelő emésztését. A hozzáadott paprika segít a megfelelően élénk színek megtartásában. Egész etetési szezon alatt alkalmazható táp. 10 C fok fölött már etethető ez a táp.

 

COPPENS ORANGE növendék haltáp – 1.5 mm, 3 mm, 6 mm

Összetevőinek köszönhetően nagyon vonzó a halak számára. Paprikát és astaxanthint ( rendkívül erős antioxidáns hatású anyag ), prebiotikus rostokat és inulint is tartalmaz. Az inulinnak ( természetes cukor ) köszönhetően elszaporodnak a bélrendszerben a hasznos baktériumok, ami nagyon kedvez a jó emésztésnek. Színfokozót és természetes agyagot is tartalmaz. Magas fehérje tartalma miatt 18 C fokos vízhőmérséklet fölött használjuk csak.

 

COPPENS DUO COLOR haltáp – 6 mm

Kiváló összetevőket tartalmazó professzionális haltáp, az egész etetési szezonban használható. Színfokozó összetevőkben, spirulinában ( ez egy alga aminek magas fehérje, vitamin és ásványi anyag tartalma van )  és paprikában gazdag.  Kirobbanó erőt biztosít a halaink számára. 10 C fokos vízhőmérséklet felett már etethető ez a haltáp.

 

COPPENS SPIRULINA koi haltáp – 2,3, 6 mm

Spirulina algában gazdag haltáp, amely a koik mély piros színeit segíti létrehozni és fenntartani. Megfelelő energia tartalommal látja el a koikat ahhoz, hogy tökéletes alakot fejleszthessen ki maguknak. Színfokozó anyagokat és természetes agyagot is tartalmaz, a tökéletes emésztés érdekében. 10 C fokos vízhőmérséklet felett már etethető ez a táp.

 

COPPENS INTENSIVE süllyedős pellet – 4,5 mm

Ez a magas fehérje-, és halolaj-tartalmú süllyedős koi pellet, gazdag omega 3 zsírsavakban, amely kitűnő általános kondíciót biztosít a halaink számára. Egész évben etethető.

 

COPPENS COARSE, süllyedős pellet – 4,5 mm

Ez a süllyedős haltáp rendkívül stabil a vízben ( 3 óra hosszáig nem bomlik szét ), nagyon lassan bomlik el. Komplett haltáp, ami többek között halolajat, gabonaféléket, és krillt ( pici rákféle ) tartalmaz, amik miatt rendkívül jól emészthető. Erős illatanyagai miatt gyorsan odavonzza a halakat. Egész évben etethető.

 

COPPENS PREMIUM SELECT, süllyedős tokhal táp – 3,6, 8 mm

Az összes tokhal számára kifejlesztett professzionális haltáp, amely minőségi összetevőinek köszönhetően hozzájárul a megfelelő emésztéshez és a halak növekedéséhez. Lesüllyed az aljzatra, és csak nagyon sokára mállik szét. 10 C fok felett már etethető ez a haltáp.

 

COPPENS STICK MIX, tavi haltáp 

Úszó tavi haltáp hozzáadott spirulinával és paprikával. Mindennapi etetésre való általános tavi haltáp, ami kiváló minőségű alapanyagok hozzáadásával készült.

 

COPPENS MULTI POND FLAKES, lemezes tavi haltáp

Úszó tavi lemezes haltáp, hozzáadott C vitaminnal. Kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készült táp, amelyben a pelyhek nagyon jól emészthetőek. Mindennapi etetésre ajánlott általános haltáp.

 

 

A COPPENS haltápok speciális gyártástechnológiájának köszönhetően, a tápszemek akár napokig is a vízfelszínen lebegnek, nem süllyednek el, ezáltal nem szennyezik a vizet.


Fontos még megemlíteni, hogy az összes COPPENS haltáp ideális arányban és a megfelelő összetételben tartalmazza a sok egyéb tápban nem lévő A, D, E, és C vitaminokat!

 

COPPENS haltápok a Fekete Koinál!

 

 

Összeállította Gulyás Tamás